Ons bedrijf Gevel Totaal Delft BV

Gevel Totaal Delft BV is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1995 actief is op de Nederlandse markt. Het renoveren van spouwmuurankers is één van haar specialiteiten waar zij de afgelopen jaren de nodige ervaring in heeft opgedaan. Naast de renovatie van spouwmuurankers, biedt het bedrijf gevelreiniging, anti graffiti, metselwerk, (ambachtelijk) voegwerk en stukadoorswerk aan. Ze heeft jarenlange ervaring in zowel restauratieve als constructieve werkzaamheden aan panden in heel Nederland. Gevel Totaal Delft BV staat voor vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Ze werkt snel en efficiënt, heeft een oog voor detail en werkt altijd volgens de gestelde monumenten waarden.

Door haar jarenlange ervaring en kunde heeft Gevel Totaal Delft BV inmiddels een representatieve klantenkring opgebouwd in het bedrijfsleven, bij gemeenten en overheidsinstellingen en bij particulieren. Ze beschikt over geschoolde en ervaren vakmannen die alle werkzaamheden op het gebied van metselwerk, voegwerk, stukadoorswerk en gevel reiniging kunnen uitvoeren. De passie voor het vak in combinatie met de bekwaamheid en enthousiasme van het team resulteert keer op keer in een op maat gemaakt stuk vakmanschap waar men trots op is.

Partners

Geveltotaal werkt samen met een kring van betrouwbare partners die het aanvullende werk op zich kunnen nemen. Dus zoekt u een deskundige loodgieter, aannemer, verbouwexpert of andere professional, aarzel dan niet uw wensen bij Geveltotaal neer te leggen.

Meer weten?

Hebben we uw interesse gewekt of bent u op zoek naar een op maat gemaakte offerte? Wij staan graag voor u klaar: in ons bedrijf gevestigd aan de Hooipolderweg in Den Hoorn, via e-mail en via de telefoon. Neem gerust  contact op. Wij helpen u graag!

Klik hier voor een vrijblijvende prijs opgave